Meer comfort en gezondheid tijdens het verwarmen
 
 
 
 

 

Maxxinno passeerde in 1999 de verwarmingstechniek met grote sprongen 

 

HET NIEUWE VERWARMEN.

 

 

Maxxinno is de bedenker van het accumulerend infrarood verwarmen, tegenwoordig ook wel o.a. infrarood panelen of infrarood verwarming genoemd, in de vorm van een paneel. Het ontwikkelen hiervan vond plaats in 1999, waarna het 3 jaar later voor het eerst in de praktijk werd getest in een woning, een kantoor en in een winkel. Tijdens deze periode is overduidelijk gebleken dat stralingswarmte niet goed regelbaar was met een conventionele thermostaat. Gedurende twee jaar heeft Maxxinno een unieke techniek ontwikkeld voor in haar eigen thermostaat die speciaal bedoeld is voor het verwarmen op basis van HF-infrarood. Maxxinno voert alleen haar eigen, volledig gecertificeerde en geteste producten.

Maxxinno staat voor revolutionaire innovaties en is sinds 1999 een bedrijf met een diversiteit aan producten waarbij hoogfrequent infrarood een zeer belangrijke rol speelt. Hi-end producten op het gebied van een groot comfort voor mens en dier, gekoppeld aan milieu en energiebesparende aspecten. Sinds 1999 zijn we gestart met de ontwikkeling van deze nieuwe verwarming in de vorm van een plafondpaneel en sinds meerdere jaren brengen we succesvol onze producten op basis van infraroodpanelen op de markt. Door onze inmiddels flinke dosis ervaring en opgedane expertise bij vele opdrachtgevers, mogen we ons alweer 15 jaren marktleider noemen in het nieuwe verwarmen. Sinds 5 tot 6 jaar worden we wereldwijd veelvuldig gekopieerd, maar bij lange na niet geëvenaard. 

Onder onze klanten bevinden zich o.a. architecten, installateurs, wooncorporaties, projectontwikkelaars, mkb, mkb+, retail, health & care, agricultuur, horeca, vele particulieren etc. Maxxinno infraroodpanelen zijn ook in principe overal en altijd succesvol toepasbaar.

Maxxinno is sinds 1999 ambassadeur voor HF-Infraroodverwarming. 

Maxxinno is de bedenker van het nieuwe elektrisch verwarmen en sinds 1999 de leidende partij op het gebied van “Infrarood verwarming” (F.I.R.) in de vorm van een glasplaat genaamd iHEATPANEL. Het verwarmen van het systeem vindt zijn oorsprong door hoogfrequente trillingen c.q. wrijving te veroorzaken middels moleculen die zich bevinden in alle fysieke materialen. In beginsel presenteerden we het product in de markt als infraroodverwarming maar een betere omschrijving is "accumulerend" verwarmen. Accumulerend verwarmen is het opnemen van warmte bij wanden, vloeren, meubelen etc.

Het product is dankzij het grote warmtespreiding van 160° en met een reikwijdte van ongeveer 3 meter uniek en nooit geëvenaard. Het is daarom dat wij voor grotere vloeroppervlakken een plaatsing aan het plafond prefereren. Dankzij deze unieke combinatie is het mogelijk dat u vele m2 vloeroppervlak kunt verwarmen met één enkele iHeatpanel. Een andere mooie bijkomstigheid is dat het aantal stuks afneemt en daarmee ook uw investering. Daarom spreken wij van Maxxinno... van een infrarood hoofdverwarming


VOOR EEN MEER TECHNISCHE UITLEG VERWIJZEN WIJ U GRAAG NAAR WWW.INFRAROODVERWARMING.TECH OF NAAR WWW.MAXXINNO.NL 


 Maxxinno treedt tevens op als ambassadeur voor infrarood verwarming. Op afspraak kunt u geheel vrijblijvend worden geïnformeerd. Zie onderstaand contactformulier.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info